Checklista för deltagare


Checklista för deltagare

INSTALLERA APPEN

Sök efter ”Handelskammaren Mälardalen” där du laddar ner appar. När du startat appen måste du bekräfta din e-postadress för att bli synlig i deltagarförteckningen, få tillgång till information, program, bordsplacering, kunna medverka i interaktiva övningar och mycket mer.

PACKA MED VISITKORT OCH TRÄNINGSKLÄDER

Ska du vara med på dansen eller funderar du på att gå all-in på den raska promenaden på måndag morgon? Glöm inte att packa med träningskläder. Även om du når alla deltagare i vår app är det en bra idé att ta med rejält med visitkort – på UTSIKT finns många tillfällen att hitta affärskontakter.

ANMÄL DIG TILL ENERGISTART NU!

Med energistarten ger vi alla som vill möjligheten att börja UTSIKT:s andra dag på ett riktigt bra sätt. Örebro universitet kickar igång dagen med dans, sensorik (smak- och doftupplevelser) och promenader. Du väljer vad som passar dig. Men anmäl dig nu – för två av aktiviteterna har begränsat antal platser.

DANSA

Starta dagen med ett härligt danspass som får igång både kropp och huvud. Under den här morgontimmen får du inte bara dansa till sköna rytmer utan också en inblick i Annas Dubergs forskning inom fysisk aktivitet och psykisk hälsa och inspiration till hur du själv kan påverkas av dans och rörelse.
Tid: 07.00-07.45
Lokal: C123
Klädsel: för rörelse, barfota eller skor valfritt.
OBS! Begränsat antal platser. Anmäl dig här.

ETT SENSORISKT UPPVAKNANDE

Provning tillsammans med tv-profilen och praktikern Mischa Billing och forskaren Åsa Öström. Väck dina sinnen med en tidig provning och spännande föreläsning kring mat och dryck. Få förståelse för varför måltiden är en av vår tids hetaste trender. Det blir ett samtal med utgångspunkter från både forskning och hantverkskunnande, om konsten att äta och dricka. Vad är gott och vad är nyttigt? Under detta pass får vi använda nästan alla våra sinnen: smaken, lukten, hörseln och synen.
Tid: 07.00-07.45
Lokal: C4
OBS! Begränsat antal platser. Anmäl dig här.

RASKA PROMENADER MED FORSKARE I ÖRONEN

Trampa igång dagen med en rask promenad. Ladda batterierna på din telefon och ta med hörlurarna ut på Stockholms gator. Under en promenad får du möjlighet att lyssna på en podcast tillsammans med Fawzi Kadi och Andreas Nilsson som forskar kring just raska promenader. Njut av den tidiga morgonen och få ny kunskap om vad en morgonpromenad gör för dig och din kropp. Du väljer din egen promenadväg och du hittar podcasten i Handelskammarens app.
Tid: 07.00-07.30
Samling i hotellfoajén på Clarion Hotel Sign. Ingen föranmälan krävs.

 

SÖNDAG- MÅNDAG

MINGELBRUNCH PÅ FRIMIS (FÖR DIG SOM ÄR FÖRANMÄLD)

9.45 – Mingelbrunch på Frimis Salonger. Du som är anmäld till brunchen passar också på att checka in på Frimis. När det är dags, går vi en gemensam promenad till Fredsgatan varifrån bussen avgår kl. 11.30.

INCHECKNING PÅ FREDSGATAN 4 I ÖREBRO

10.30 Incheckningen kommer att ske från Mikes Foodtruck som står uppställd på Fredsgatan 4, i närheten av Myrorna. Kaffekompaniet bjuder på fika.

MAT PÅ BUSSEN

11.30 avgår bussarna mot Stockholm. Du som deltagit i mingelbrunchen får en fikapåse på bussen och du som kommer direkt till bussen får en lunchmacka i din påse.

LÄMNA IFRÅN DIG BAGAGET

14.00 kommer vi fram till Clarion Hotel Sign på Norra bantorget i Stockholm. Från bussarna går vi direkt till bagagerummet en trappa upp på plan 1. Du får en kopp kaffe och sen kör programmet igång kl. 14.30.

SEMINARIER OCH WORKSHOPS

Våra seminarier och workshops är inte bokningsbara under UTSIKT, vi tillämpar först-till-kvarn. En del av seminarierna ges dock både på söndag och måndag, se programmet i appen.

INCHECKNING PÅ CLARION HOTEL SIGN

Mellan kl. 17.45 och 19.30 är det afterwork och tid för att checka in på hotellet. Incheckningen sker i gruppincheckningen på entréplan.

DU ÅKER INTE I SAMMA BUSS PÅ VÄG HEM

15.00 avgår bussarna från Clarion Hotel Sign, då är det fri sittning, när den första bussen är fullsatt avgår den. Vi beräknas vara hemma c:a 17.30.