Vem är din bästa vän i morgon?


Vem är din bästa vän i morgon?

Framtidskonferensen UTSIKT 2017 närmar sig med stormsteg. Vill du veta mer om digitaliseringens utmaningar och ta del av inspirerande exempel på vilka möjligheter du står inför? Då ska du välja föreläsningen och workshopen om digitalisering med föreläsare från Jämtkraft, CloudPro och Knowit.

Den accelererande digitaliseringen handlar inte om it och teknik, den handlar om människor. Hur ska ditt företag tackla digitaliseringens krav på nya arbetssätt och förhållningssätt hos medarbetare och ledare? Och var hittar ni era kunder i morgon? Kan dina gamla kunder bli dina nya leverantörer? På föreläsningen och workshopen om digitalisering får du tips, råd och inspiration inför din egen och din verksamhets digitaliseringsresa – hur ska ni tänka för att vända hot och osäkerhet till möjligheter och konkreta planer?

Om du inte redan är anmäld till UTSIKT 2017 så är det hög tid att göra det. Därefter väljer du fritt på plats den 15-16 oktober bland våra föreläsningar och workshops inom våra tre temaområden globalisering, urbanisering och digitalisering. Vi ser fram emot att få möta dig om några veckor.

FÖRELÄSARE ARNE JANSSON, ERIKA MALMBERG OCH PIA ENGWALL

arne_jansson_300 Erika Malmberg_300Pia Engvall_300

Arne Jansson är affärsutvecklare på Jämtkraft och föreläser om hur företaget dagligen jobbar med den förnyelse som digitaliseringen innebär och hur de kontinuerligt utvecklar sitt erbjudande och sina tjänster, såväl själva som tillsammans med partners. Jämtkrafts kunder är helt enkelt på väg att bli leverantörer och nya samarbetspartners och kompanjoner finns i helt andra branscher.

Erika Malmberg är rådgivare på CloudPro och Pia Engwall jobbar som vd och affärsutvecklare på Knowit. Båda företagen är rådgivare och experter inom it och digitalisering och hjälper andra företag och verksamheter i olika branscher att hitta möjligheter och lösningar på de utmaningar som de möter.

Föreläsningen och workshopen ifrågasätter gamla sanningar och ger inspiration till nytänkande kring affärsmodeller för framtiden. Vilka samarbeten skulle ni kunna ha med andra för att tillsammans skapa nya möjligheter och tjänster som fyller framtidens behov och skapar mervärde?