Tillbaka till framtiden – kickoff 27 september med Johan Cedermark på Conventum Arena


Tillbaka till framtiden – kickoff med Johan Cedermark på Conventum Arena

Den 27 september mellan 08.00 och 10.00 river vi av en kickoff-frukost på Conventum Arena för dig som är anmäld till UTSIKT 2017. Vi startar med ett frukostmingel med Boris René och fortsätter med en titt in i framtiden.  Passa på att knyta kontakter och förbereda dig inför den 15-16 oktober.

johan_cedermark
Johan Cedermark, Brightn

PROGRAM
Paradigmskifte nu och i framtiden
För att förutspå framtiden måste vi förstå historien. Följ med på en tillbakablick över vår tids största paradigmskifte, med digitaliseringen och Internet som drivkraft. Vad säger oss 25 års utveckling om de kommande 5 åren? Johan Cedermark från Brightn tar oss med på en spännande resa som fortsätter på UTSIKT i oktober.

Invigning av Conventum Arena 2.0
Örebro utvecklas på många plan. Inte minst besöksnäringen. För att möta framtidens krav och önskemål har Örebroporten/Conventum investerat i nya flexibla lösningar på Conventum Arena. Örebroportens vd Jeanette Berggren och Anders Karlsson som är platschef på Conventum berättar om nyheterna och andra framtida investeringar på Conventum. Allt för att Örebro ska fortsätta växa som besöksstad!

Globalisering, Urbanisering och Digitalisering – Årets temapartners inleder UTSIKT 2017
Årets temapartners värmer upp inför UTSIKT 2017 med smakprov från de föreläsningar och workshops som ingår i programmet på UTSIKT.

Kickoffen är kostnadsfri för dig som är anmäld till UTSIKT 2017, men du behöver anmäla dig här så att vi kan planera frukosten.

Tips inför resan
Handelskammaren Mälardalens app ger nya möjligheter. Ladda ner från din App store/Play butik.

Kontaktpunkter
Missa inte Kontaktpunkterna med Ambitiös, Askersunds Kommun, Atea, Business Region Örebro, CGI, CITK IT Konsolut, CloudPro, Handelskammaren Mälardalen, Jämtkraft, Knowit, Kopparbergs Bryggeri, Lexicon, Nobel Business Support, Nordea, Region Örebro län, Resia, Sandahl Partners, WSP Sverige, ÖBO och Örebro universitet.