Vem i hela världen kan man lita på?


Vem i hela världen kan man lita på?

Mötesplatsen och framtidskonferensen UTSIKT 2017 närmar sig med stormsteg och detaljerna i årets program sätts på plats. Vill du veta mer om globaliseringens utmaningar och hur vi kan bygga tillit i en global och digitaliserad värld? Och samtidigt göra hållbara affärer och investeringar? Då ska du välja föreläsningen och workshopen om globalisering med starka föreläsare från finansvärlden, universitet och it-branschen.

Om du inte redan är anmäld till UTSIKT 2017 så behöver du göra det. Därefter väljer du fritt bland våra föreläsningar och workshops inom globalisering, urbanisering och digitalisering. Vi ser fram emot att få möta dig om några veckor.

FÖRELÄSARE SASJA BESLIK
Sasja_Beslik

Sasja Beslik är chef för Hållbar Finans på Nordea och en av Sveriges främsta experter inom finans och hållbarhet. Sasja har arbetat som chef för Ansvarsfulla Investeringar på Nordeas
kapitalförvaltning, VD för Nordea Fonder, Global chef för Ansvarfulla Investeringar och Engagemang på Banco/ ABN AMRO och som rådgivare åt Världsbanken. Han har över 15 års erfarenhet av att arbeta med multinationella bolag med investeringsfrågor i Afrika, Asien och länder i före detta Sovjetunionen. Han har också bred erfarenhet av att omvandla risk till möjligheter inom ESG (Environmental Social Governance).

FÖRELÄSARE CHRISTINA ÖBERG

Christna_oberg2

Christina Öberg är professor i marknadsföring vid Örebro universitet, samt Visiting Professor vid Leeds University och Honorary Associate Professor vid Exeter University. Hon har en akademisk bakgrund från Linköpings och Lunds Universitet, samt en yrkesbakgrund med ledande befattningar inom ekonomi/finans. Hennes forskning inkluderar nätverk med särskilt fokus på dynamik och strategi, kundrelationer, fusioner och förvärv samt innovation. Christina har publicerat flera akademiska artiklar och böcker och hennes forskningsämne är företagsekonomi.

FÖRELÄSARE OCH WORKSHOPLEDARE MARTIN HÖGENBERG

Martin_Hogenberg

Martin Högenberg är innovationsledare på CGI. Hans arbete om hur människors beteendemönster integreras i städernas tekniska system har uppmärksammats i Sverige och Europa. Martins analys är att it är den starkaste drivkraften för att skapa hållbara och smarta städer, där genuina upplevelser i gränslandet mellan teknik och människa sker. Idag är Martin en profil på Sveriges största it-tjänstebolag, CGI, som inspirerar till att ställa om och ta vara på digitaliseringens möjligheter i ett vidare perspektiv. Hans roller sträcker sig från att vara ledare, rådgivare, inspiratör, talare, facilitator till att analysera och verkställa starten på en förändring. Tillsammans med dig och dina kunder kommer Martin med struktur och kreativitet att leda oss framåt, där interaktion mellan människor är grunden.

MODERATOR

Sara_Arvidson

Sara Arvidson är kommunikationschef på Örebro universitet och utbildad i medie- och kommunikationsvetenskap och journalistik vid Lunds universitet och City University of London. Hon har tidigare varit chef, redaktör, programledare och reporter på Sveriges Televisions riksredaktion i Stockholm och programledare och redaktör på TV4:s nyheter. Hon har även jobbat som PR-konsult i London. Förutom åtskilliga TV-program och reportage har hon skrivit boken What makes the news? A study of newsgathering at the BBC.