TEMA: Globalisering


CGI

Stefan Pettersson och Agneta Lindqvist CGI Örebro
Stefan Pettersson och Agneta Lindqvist CGI Örebro

Varför är CGI temapartner på UTSIKT?

Vi ser UTSIKT som en spännande och inspirerande mötesplats. Vi ser det som en förmån att få bidra till konferensen tillsammans med alla andra engagerade partners.

Vad ser ni mest fram emot?

Nyfikna och inspirerande möten med andra.

Vad betyder temat Globalisering för CGI?

Utmaningarna för beslutsfattare inom it är större än någonsin. It-området står inför förändringar i allt större och snabbare takt. Det ställs nya krav från kunder och partners genom globalisering, mobilitet, digitalisering, ökad tillgång till information och innovationer som ständigt ger nya möjligheter.
Våra kunders interna verksamheter ställer samtidigt nya krav på it för att bli effektivare genom till exempel, sänkta kostnader, ökad lönsamhet, leveransprecision och snabbare anpassningar vid verksamhetsförändringar.
It spelar också en alltmer betydande roll i framtagandet av nya affärsmöjligheter och nya affärsmodeller, och måste ständigt förnyas och anpassas till föränderliga krav. För våra kunder är det en ökande utmaning att hänga med i utvecklingen, att växa sin affär, att vara innovativ och samtidigt behålla en effektiv, lönsam och flexibel hantering av it.

Vilken känsla hoppas du att du kommer hem med när UTSIKT 2017 är över?

Trött och glad över alla positiva intryck och möten.