Kickoff 27 september – save the date!


Det börjar redan innan vi åker!

Alla som är anmälda till UTSIKT 2017 är välkomna till vår kickoff-frukost 08.00 den 27 september. Då bjuder vi och Conventum på en försmak av vad som väntar den 15-16 oktober i Stockholm. Boka datumet i almanackan! Mer information om innehållet kommer i god tid innan frukosten.

breakfast-1583257_640

Maximera dina chanser till fler affärer

Målet med Utsikt är att du som deltagare ska kunna maximera dina chanser till nätverkande, samtal och nya insikter. I år kommer vi att börja resan med en Mingelbrunch redan innan bussen avgår från Örebro. Frimis Salonger dukar upp brunchen från 10.00 den 15 oktober. Det blir ett väldigt bra sätt starta resan mot Stockholm och ett ypperligt tillfälle att börja knyta kontakter med deltagare under trevliga och goda former. Mingelbrunchen kostar 250 kronor per person och bokas i samband med anmälan.

Har du tänkt att ta med dig fler medarbetare på UTSIKT? Då behöver du boka deras platser nu.

Om du redan är anmäld och vill boka brunchen eller lägga till fler personer till din bokning så kan du mejla: jesper@handelskammarenmalardalen.se