Vi har mindre än 150 platser kvar och anmälningarna strömmar in – hög tid att boka UTSIKT!


Vi har mindre än 150 platser kvar och det är 15 dagar till semestern – hög tid att boka UTSIKT!

UTSIKT handlar till största delen om att föra Örebroregionen framåt. Hur vi alla tillsammans kan bidra med idéer och kunskap för att regionen ska nå sin fulla potential.

Den 15-16 oktober 2017 är du välkommen att följa med oss till Stockholm på Örebroregionens största näringslivsevent – UTSIKT 2017. Då tar vi på Handelskammaren med oss dig som är ledare, beslutsfattare eller på annat sätt är ansvarig för affärsutvecklingen i ditt företag på en utvecklingsresa till Clarion Hotel Sign. Du får träffa 499 andra engagerade deltagare under 24 timmar och alla har målet att utveckla och driva näringslivsklimatet i Örebroregionen framåt. Missa inte den chansen!

Vi har mindre än 150 platser kvar och anmälningarna strömmar in. Vill du följa med? Då är det hög tid att boka innan semestern!

Hitta nya kontakter med appen

Inför UTSIKT 2017 har Handelskammaren Mälardalen utvecklat appen där du hittar hela programmet och alla andra deltagare. Ladda ner den i App Store eller Google Play Butik – sök på Handelskammaren Mälardalen. Med appen får du lätt koll på alla deltagare och du kan välja ut dem du helst vill träffa i förväg. Kanske börjar du googla personerna på en gång? Kontakta dem innan eventet och bestämma träff? Eller så håller du lite extra utkik under café ÅSIKT? Hur du än gör hoppas vi att du känner dig laddad för två innehållsrika dagar!