ANLEDNING #3 TILL VARFÖR DU SKA ÅKA PÅ UTSIKT


Det börjar redan innan vi åker!

Alla som är anmälda till UTSIKT 2017 är välkomna till vår kickoff-frukost 08.00 den 27 september. Då bjuder vi och Conventum på en försmak av vad som väntar den 15-16 oktober i Stockholm.

Målet med Utsikt är att du som deltagare ska kunna maximera dina chanser till nätverkande, samtal och nya insikter. I år kommer vi att börja resan med en Mingelbrunch redan innan bussen avgår från Örebro. Frimis Salonger dukar upp brunchen från 10.00 den 15 oktober. Det blir ett väldigt bra sätt starta resan mot Stockholm och ett ypperligt tillfälle att börja knyta kontakter med deltagare under trevliga och goda former. Mingelbrunchen kostar 250 kronor per person och bokas i samband med anmälan. Om du redan är anmäld och vill boka brunchen så kan du mejla: jesper@handelskammarenmalardalen.se

Läs mellan raderna och lyckas

Annika R Malmberg
Annika Malmberg

När vi kommer fram till Clarion Hotel Sign i Stockholm bjuder Annika R Malmberg på en föreläsning med många humoristiska tolkningar av hur olika vi kan se på livet, och hur våra personligheter påverkar våra relationer – både i yrkes- och privatlivet. Med Annikas föreläsning i bagaget får vi perfekta förutsättningar att knyta nya spännande kontakter på UTSIKT 2017.