ANLEDNING #2 TILL VARFÖR DU SKA ÅKA PÅ UTSIKT – 50 % ÄR REDAN BOKAT


50 % av platserna är redan bokade – missa inga viktiga möten!

Du får träffa beslutsfattare från hela Örebroregionen:

  • 75 % företag
  • 15 % offentlig förvaltning
  • 10 % föreningar och organisationer

Mingelbild

Målet med UTSIKT är att du  ska få ut det mesta av mötesplatsen. Det spelar ingen roll om du är stor eller liten. Du ska, om du vill, kunna maximera ditt kunskapsbyggande och nätverkande. Men du ska också, om du vill, kunna luta dig tillbaka, bli inspirerad och låta andra stå för snacket. Både två är helt okej, det är du som bestämmer. Det är därför vi jobbar hårt med att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för att du ska komma hem och känna att du har uppnått det du ville.

MINGELBRUNCH
Missa inte att boka mingelbrunchen som Frimis Salonger dukar upp från 10.00 den 15 oktober. Ett väldigt bra sätt starta resan mot Stockholm och ett ypperligt tillfälle att börja knyta kontakter med deltagare under trevliga och goda former. Mingelbrunchen kostar 250:- per person.

CAFÉ ÅSIKT och KONTAKTPUNKTER
Här är det högt i tak. Vi fikar, minglar och After Workar! Det är också platsen för spontana möten. I Café ÅSIKT blandas stort och smått. Nya möten och handslag för affärer.

I Café ÅSIKT finns även årets nyhet: 20 kontaktpunkter för företag och organisationer. 10 av platserna är reserverade för temapartners men andra kan boka resterande 10 platser enligt principen ”först till kvarn”.

I Kontaktpunktpaketet ingår: Profilering av logotype och budskap på en 1×1 meter stor tavla som hängs från taket i Café ÅSIKT och ett ståbord (ni levererar budskap och logotype, vi tar fram tavlorna och hänger upp dem) samt marknadsföring av ert företag/organisation i samband med kickoff, Promotionmorgon, på utsikt.nu och i Handelskammarens app. Pris per Kontaktpunkt: 5 000:-

EXKLUSIVT FRUKOSTMÖTE
Du som vill kan boka en frukost för dig och 15 exklusiva gäster mellan 07.00 och 08.30 måndagen den 16 oktober. Pris: 5 000:-